Hlavní navigace

Účtování

  • (neregistrovaný) 217.194.163.---

    19. 3. 2013 10:41

    Dobrý den, mám prosím dotaz, vedeme hostinec, účetnictví, zásoby účtujeme způsobem B. Jak se prosím budou účtovat např. zkažené potraviny ( klobásy ) nebo pokud např. narazím sud piva a hned 2 první piva vyleji nebo sud nedotočím ( zkazí se ). Měly by být tyto položky obsažené ve ztratném při roční inventuře nebo bychom během roku měli o nich účtovat a jak prosím ? Děkuji.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 3. 2013 14:56

      anonymm (neregistrovaný) 188.134.231.---

      Re: účtování
      Měli byste mít ve směrnici nějaké procento ztratného a odepsat daňově.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).