Výpověd

• (neregistrovaný)

19. 3. 2013 16:21

Dobrý den, jsem 4 měsíc na nemocenské , ještě před nástupem na nemocenskou mě chtěl dát šéf výpověd ale já jsem s tím nesouhlasila, nebot mě vyhrožoval, nenechala jsem se zastrašit a šla na nemocenskou. Při mé neschopnosti mě ale začal šéf opět vyhrožovat a dokonce vyhrožoval i mé lékařce. Ted bych ráda dala výpověd sama, a to z důvodů že můj šéf mi neustále dělá problémy,nemocenskou mi schválně posíláal na adresu mého trvalého pobytu a přitom jsme mu písemnou formou žádala aby mi ji zasílal na mou přechodnou adresu, a za leden a únor mi neposlal lístky na peníze na OSSZ a tak jsem byla schválně jeho chybou bez peněz, nakonec jsem si ty lístky tam odvezla sama. A za celej rok jsem od něj nedostala výplatní lístek, i když jsem o něj žádala. ráda bych proto dala výpověd a ráda bych věděla jestli díky tomuhle porušení mohu dát výpověd podle paragrafu 56. A nebo jinou formou, bez 2 měsíční výpovědí....děkuji za odpověd Krátká

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 3. 2013 18:43

Kara (neregistrovaný)

Re: Výpověd
      Mzdu Vám předpokládám nedluží, takže okamžité zrušení poměru (s nárokem na náhradu mzdy) nemůžete použit. Takže pokud nechcete výpověď s výpovědní dobou, tak se s ním nejprve musíte dohodnout na nějakém dřívějším skončení. Pokud k dohodě nedojde, nezbude Vám, než dát výpověď.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).