Re: Výpověd
Mzdu Vám předpokládám nedluží, takže okamžité zrušení poměru (s nárokem na náhradu mzdy) nemůžete použit. Takže pokud nechcete výpověď s výpovědní dobou, tak se s ním nejprve musíte dohodnout na nějakém dřívějším skončení. Pokud k dohodě nedojde, nezbude Vám, než dát výpověď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
19. 3. 2013 16:21
Dobrý den, jsem 4 měsíc na nemocenské , ještě před nástupem na nemocenskou mě chtěl dát šéf výpověd ale já jsem s tím nesouhlasila, nebot mě vyhrožoval, nenechala jsem se zastrašit a šla na nemocenskou. Při mé neschopnosti mě ale začal šéf opět vyhrožovat a dokonce vyhrožoval i mé lékařce. Ted bych ráda dala výpověd sama, a to z důvodů že můj šéf mi neustále dělá problémy,nemocenskou mi schválně posíláal na adresu mého trvalého pobytu a přitom jsme mu písemnou formou žádala aby mi ji zasílal na mou přechodnou adresu, a za leden a únor mi neposlal lístky na peníze na OSSZ a tak jsem byla schválně jeho chybou bez peněz, nakonec jsem si ty lístky tam odvezla sama. A za celej rok jsem od něj nedostala výplatní lístek, i když jsem o něj žádala. ráda bych proto dala výpověd a ráda bych věděla jestli díky tomuhle porušení mohu dát výpověd podle paragrafu 56. A nebo jinou formou, bez 2 měsíční výpovědí....děkuji za odpověd Krátká