Re: dovolená- přepočet dní
Jak znám Money, tak ty dovolenou příliš nehlídají, přepočítejte a zadejte ručně. Není těch 6,5 dne dovolená z loňska? Sice mi to nevychází, protože loni měl, pokud odpracoval všechny dny, nárok jen na 3/12, což je z 20 dní jen 5, ale pokud jste špatně počítali a uznali mu nárok i za září, pak by to bylo 6,5 dne?
Re: dovolená- přepočet dní
Děkuji za rady. Dívala jsem se na dřívější rady ohledně dovolených a právě jsem si nebyla jistá, zda program uvádí špatný či dobrý počet dní. Zaměstnanec si vybral loňskou dovolenou, tj. 5 dní, tutíž mu vzniká v letošním roce nárok na 20 dní. Má uzavřenou prac. smlouvu na dobu 3let.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
20. 3. 2013 12:09
Můžu již u zaměstnance, který nastoupil 3.9.2012, již počítat s letošní dovolenou 20 dní nebo mám počítat 1/12 za odpracované měsíce, program MONEY mi totiž u něj počítá 6,5 dne? Počítá se s ním, že bude zaměstnán po celý rok.
Děkuji.