Re: Roční zúčtování daně a daňové přizná
Nechat si v zaměstnání vystavit Potvrzení o zdanitelných příjmech, kde bude zaškrtnuto, že provedli roční zúčtování a s jakým výsledkem, a podat daňové přiznání. I když Vám vyšla ztráta, musíte uvést své příjmy a výdaje a také přehledy na sociální a zdravotní pojišťovny.
Re: Roční zúčtování daně a daňové přizná
Děkuji, vím, že do přiznání musím zahrnout všechny příjmy. Myslel jsem, že v zaměstnání budu muset nechat zrušit to roční zúčtování, vrátit přeplatek na dani a vše zahrnout do přiznání. Pokud to jde i tak, jak popisujete, je to jednodušší. Díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
20. 3. 2013 14:03
Dobrý den, prosím o radu - v zaměstnání jsem si nechal udělat roční vyúčtování daně za r. 2012, kde jsem si uplatnil i úroky z úvěru ze stavebního spoření. Přeplatek na dani už jsem dostal ve výplatě za únor. Nevěděl jsem, že si to nesmím nechat udělat, protože mám ještě živnost a musím podat daňové přiznání (v živnosti jsem měl za r. 2012 ztrátu). Poradí mi někdo, co teď mám dělat? Díky.