Re: DPH o 2kč špatně
jedná se o fv za březen? jestli ano, zkusila bych se domluvit s odběratelem, že by vám ji vrátil a pod stejným číslem a s opraveným dph poslala znovu, ale to jen v případě, že to je v neuzavřeném dph a druhá strana s tím bude souhlasit. Jak se vám to stalo?
jj je to za březen. Už jsem telefonovala a zítra to budu řešit. Ale vypadá to že půjde vše hladce. Jak se to stalo? to je tak když se dělá vše na poslední chvíli, ve shonu a při sestavení faktury se ve spěchu vyhotoví faktura dle špatně napsané nabídky. V té cenové nabídce to DPH už totiž bylo špatně.
ona chyby se udělá hned, hlavně se odběratelem domluvte, aby jste to měli oba opravené.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
25. 3. 2013 14:05
Dobrý den, na fakturře mám DPH o 2kč nižší než mělo být. Předpokládám že fakturu musím znova vyhotovit a zaslat odběrateli znova. Požádám odběratele aby mi špatně vyhotovené faktury zaslal zpět...
Mohu postupovat takto?
Nebo by jste postupovali jinak.
Děkuji za názory