Re: Výúčt.zál.daně zam.
To jsem mu také říkala, že by mu to měl udělat zam-tel k 31.12.12, ale on na mě dělal smutný oči ať mu pomůžu, takže bych mu to DP vyplnila, jenže mi nepřinesl do dnešního dne ani Potvrz.o příj. od 1.1-31.5.12, takže čekám. V případě, že to nepřinese se do konce týdne a podáme to až v dubnu, bude to Dodatečné DP? Děkuji
Re: Výúčt.zál.daně zam.
Měl požádat posledního zaměstnavatele z r. 2012 do 15.2.2013, aby mu provedl roční zúčtování daní. Pokud tak neučinil, vy mu nic neděláte, v r. 2012 nebyl vašim zaměstnancem.
Pokud má daňovou povinnost, pak si musí podat daňové přiznání, ale vy v žádném případě nejste povinna mu ho dělat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
26. 3. 2013 10:00
Dobrý den prosím o radu, od 1.2.13 nastoupil zam. a přišel, že chce udělat vyúčt.daní za rok 2012. Musím mu udělat daň. přiznání a nebo by to šlo přes naše mzdy, ještě jsem se s tím nesetkala. Děkuji