Dobrý den, moc bych prosila o kontrolu a info k exekuci. Mám zaměstnance, který má hromadu nepřednostních pohledávek a teď mu přišla exekuce přednostní. Jeho čistá mzda je 17 000,- a má vyživovací povinnost pouze na 1 dítě. Vyšlo mi, že pro přednostní srazím Kč 3032,- pro nepřednostní také Kč 3032,- a pak tam mám částku zabavitelnou bez omezení Kč 322,- a s tou si nevím rady, můžu jí přičíst k té přednostní nebo k té nepřednostní nebo již k druhé nepřednostní. Nějak v tom plavu. Moc prosím o radu. děkuji
Re: Exekuce - zabavitelná část bez omeze
částku zabavitelnou bez omezení připočítáte vždycky k přednostní. Pokud není přednostní, připočítáváte k té, která je 1.v řadě, k té, kterou srážíte
27. 3. 2013 15:32
Dobrý den,
moc bych prosila o kontrolu a info k exekuci.
Mám zaměstnance, který má hromadu nepřednostních pohledávek a teď mu přišla exekuce přednostní.
Jeho čistá mzda je 17 000,- a má vyživovací povinnost pouze na 1 dítě.
Vyšlo mi, že pro přednostní srazím Kč 3032,- pro nepřednostní také Kč 3032,- a pak tam mám částku zabavitelnou bez omezení Kč 322,- a s tou si nevím rady, můžu jí přičíst k té přednostní nebo k té nepřednostní nebo již k druhé nepřednostní. Nějak v tom plavu. Moc prosím o radu. děkuji