OPRAVDU NIKDO NEVI? :-(
>Dobry den,
>
>chtela jsem se zeptat, zda musim podavat DPFO za rok
>2012, kdyz jsem na Uradu prace od 07.12.2011, ale
>zivnost jsem prerusila az k 11.04.2012 (od 07.12.2011 -
>10.04.2012 jsem byla soubezne s evidenci na UP zamestnana
>na DPP). Dekuji za nazory.
Re: DPFO a Urad prace
Trochu mne zaráží, že vás zaregistrovali na ÚP, když jste ještě neměla přerušenou živnost.
Re: Pro DKr
http://portal.mpsv.cz/sz/obcane/pravpov_uch
Kdo se může stát zájemcem o zaměstnání
Zájemcem o zaměstnání se může stát fyzická osoba, která
- má zájem o zprostředkování zaměstnání a
- za tímto účelem požádá o zařazení do evidence zájemců o zaměstnání.
O zařazení do evidence zájemců o zaměstnání lze požádat kterýkoliv úřad práce na území České republiky.
Zájemci o zaměstnání úřad práce zprostředkovává vhodné zaměstnání a může mu zabezpečit rekvalifikaci.
Vedení v evidenci zájemců o zaměstnání lze ukončit na základě žádosti zájemce o zaměstnání nebo v případě, že zájemce o zaměstnání neposkytuje úřadu práce při zprostředkování zaměstnání potřebnou součinnost nebo ji maří.
Re: DPFO a Urad prace
Jestliže byly DPP všechny do 4000,-, tak byly daněny srážkovou daní, ta je konečná a už se vám nevrátí. Příště v takové situaci podepište prohlášení poplatníka, sleva pokryje daň. Jestliže jste ze živnosti neměla žádný příjem, na FÚ stačí napsat čestné prohlášení. OSSZ a ZP chtějí nulové přehledy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
28. 3. 2013 9:02
Dobry den,
chtela jsem se zeptat, zda musim podavat DPFO za rok 2012, kdyz jsem na Uradu prace od 07.12.2011, ale zivnost jsem prerusila az k 11.04.2012 (od 07.12.2011 - 10.04.2012 jsem byla soubezne s evidenci na UP zamestnana na DPP). Dekuji za nazory.