Re: A jak prosím?
261/221 z BU a v pokladně 211/261, případně v pokladně ještě zaokrouhlím na celé Kč.
tak samozřejmě ty peníze musí donést (nemá ztrácet doklad ;) ) - další varianta - nemáte doklad, dejte to nedaňově - dala bych to analytikou na 501 připočitatelné - a holt na konci roku dát jako nedaňový náklad - tím to vyloučíte z příjmovky a účetně se vám to promítne
Ano, to sice ano, ale taky záleží,co to je za osobu a jak vysoce postavená je v té firmě...pak taky je otázka, co kdo podepsal, kdo za co ručí,apod. - ale vzhledem k tomu,že to určitě bude zanedbatelná částka...taky záleží na vztahu majitele a držitele karty...
Tak za svou patnáctiletou praxi jsem se ještě s takovýmhle jednatelem nesetkala - buď tu firmu vlastní a ví,o čem to je a co si může dovolit a nebo je zaměstnancem a tam se musí zpovídat společníkům... mluvíme tu o dokladu za PHM,ne o faktuře za dovolenou! Jasně jsem napsala,že ta částka bude zanedbatelná-50 tis pro mě není zanedbatelná částka!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
28. 3. 2013 16:22
Dobrý den, jak prosím účtujete u s.r.o. položku ve výpisu z banky, ke které nemám doklad? Je to nákup PHM. děkuji
Tína