Dobrý den, potřebovala bych poradit s přehledem OSVČ 2012 OSVČ za rok 2012 nevykazuje žádné příjmy vyplním přehled OSSZ s nulami, vznike nějaká povinnost, hraje nějakou roli invalididta 2.stupně? stejný dotaz u přehledu pojistovny, tam mu vyslo z přehledu za rok 2011 měsíční platba 199,- můžete mě třeba odkaz i na jiné stránky na pojistovnu jsem volala nekolikrat a pokazde mi bylo sdeleno neco jineho, pri telefonatu na ossz mi bylo sdeleno, ze dotycna pani neni povina mi toto sdelovat - ze si to mam najít v zakone
Re: přehled OSVČ OSSZ a zdrav. p. 2012
Dobrý den, pokud je všude nula, tak nevznikne žádná povinnost platit, všude vyplňte nulu, jinak si to zkuste vyplnit třeba na www.zpmvcr.cz
29. 3. 2013 14:02
Dobrý den,
potřebovala bych poradit s přehledem OSVČ 2012
OSVČ za rok 2012 nevykazuje žádné příjmy
vyplním přehled OSSZ s nulami, vznike nějaká povinnost, hraje nějakou roli invalididta 2.stupně?
stejný dotaz u přehledu pojistovny, tam mu vyslo z přehledu za rok 2011 měsíční platba 199,-
můžete mě třeba odkaz i na jiné stránky
na pojistovnu jsem volala nekolikrat a pokazde mi bylo sdeleno neco jineho, pri telefonatu na ossz mi bylo sdeleno, ze dotycna pani neni povina mi toto sdelovat - ze si to mam najít v zakone
děkuji za jakoukoliv pomc a radu