Re: neshoda mezi výkazem zisku a rozvaho
prosím v.e.n.d.y
na dotaz :)
Organizacni slozka vykazy a rozvaha.. rok 2012
do minuleho obdobi dam zustatky z roku 2011 a v roce 2012 do skutecnosti? dam nuly je to tak? nebo se mi do roku 2012 skutecnost prenese to same co tam zustalo z roku 2011 ?
neprobehlo tam nic v roce 2012 ...
prosim o radu diky
Pokud nic za rok 2012 neproběhlo, pak tak, jak píšete. V minulém období zůatatky k 31.12.2011 a ve vykazovaném období bude to, co bylo i loni, v aktivech rozhozeno na bruto, korekce a netto. Skutečně neproběhlo vůbec nic? Ani třeba poplatky na bankovním účtu?
Dobry den moc dekuji w.e.n.d.y
ja si prednastavila zustatky z roku 2011, kdyz jsem dala udelat - vypocitat vykaz tak mi to vyhodilo presne rok 2011 zustatky a do roku 2012 bruto,netto zustatky opet roku 2011.
Banku mi nedali, takze opravdu nevim. Dle me urcite v bance neco probehlo ale to rekli ze banku nemaji. Takze dle meho souzeni, je to na majitelech je tak? nebo myslite ze mam od nich vyzadat tedy tu banku at ji najdou? pry ani nevedi. :( ale co jsem se tak koukala do papiru co mi dali od predchozí ucetni tak tam neni vůbec o bance ani zmínka ani zadne doklady predchozi.
Pokud by byli plátci DPH, tak by možná měli nyní zveřejněný bankovní účet. Ale máte pravdu, jak může externí účetní něco chtít po majitelích firmy, když ty evidentně papíry nezajímají.
Nechte si podepsat předávací protokol s tím, že firma nemá bankovní účet, nemá doklady, na základě kterých by vznikly závazky a pohledávky, nemá pokladní doklady,...
A protokol hezky schovat u sebe.
Dekuji Vám moc, ano 221 ma zustatek a predstavte si ze jiz 2 rok ten samej ze 10tis :( .... urcite si necham podepsat protokol o tom ze mi nedali k tomu nic a take ze co jsem jim dala za papiry k dispozici. Děkuji moc obema za dotaz a odpoved
100% souhlas s v.e.n.d.y.
Kolikrát jsem už zažila - to zaúčtujte, doklady máme, dodáme. Nedodali nic. Nebo nic není, nic nebylo a po roce i více letech se našly papíry (ano, i "nové" bankovní účty). A vždy stejný konec - to všechno účetní, měla si to vyžádat a my bychom jí všechno dali, my za nic nemůžeme a ať pokuty a penále platí za firmu účetní
Děkuji moc za radu, to mam jeste dalsi libovku (vede ucto jeste jako osvč) ohledne tohodle pana majitele. Proste byl nezodpovedny. Ale rekla jsem mu ze pokud nebude vse mi dokladat ze take nebudu s nim spolupracovat.
Predstavte si ze zamestnava lidi na SMLOUVU o DILO.... ochrana majetku lidi akce kazdy mesic jim vyplaci 65kc za hodinu... dle meho zouzeni je to spatne a ma je spravne zamestnavat na DPP alespon.
protoze to neni dle meho souzeni jednorazova akce... pak by museli panove - ochrankari mit na to ŽL. je tak?
31. 3. 2013 21:45
Prosím nevíte, co může způsobovat rozdíl mezi výsledkem v hospodaření v rozvaze a výsledkem hospodaření ve výkazu zisku a ztrát?.-.(((asi mám někde něco špatně zaúčtované a nevím, co.-(()