Re: čísla účtů
Aha, nám totiž na školení tvrdili že prostě něco zveřejnit musí, takže když tam nic nepošleme, tak zveřejní co tam mají.
A jak jste to prosím napsala jako čestné prohlášení nebo že jen že "firma XY má číslo účtu 123456789/0100" + samozřejmě podpis atd.., dnes jdu na fú se závěrkou, tak bych to vzala s tím.
Děkuji
My nic neoznamovali a zveřejněný máme účet, který je na FÚ evidovaný od roku 1999.
Nejste jediná, před chvílí jsem řešila pár účtů.
U zahraničních prý ještě čekají, až jim banky potvrdí majitele účtů. U korunových se prý stává, že právě to potvrzení nepřišlo. Musela jsem na FÚ odnést smlouvu se spořitelnou a paní to tam dopsala ručně. Mají v tom pěkný zmatek.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
2. 4. 2013 14:39
Dobrý den,
tam kde má být zveřejněno naše číslo účtu se nám píše
Bankovní účty určené ke zveřejnění
Žádné číslo účtu ve smyslu § 96 odst. 1 zákona o DPH nebylo ke zveřejnění určeno
Žádné číslo účtu jsem jim neposílala, protože máme od založení firmy jedno jediné a čekám že ho automaticky zveřejní. Některé firmy už č. účtu zveřejněné mají, tak si nejsem jistá jestli to zveřejní a nebo jim to tam mám ještě poslat. Na fú jsem v únoru volala abych si ověřila že tam mají naše správné číslo účtu a mají.
Prosím o radu a děkuji