Re: Nepředaná neschopenka
Ve své příští faktuře nezapomenout vyfakturovat
1) oprava zpracování mezd za měsíc únor 2013
2) oprava a doúčtování mezd za měsíc únor 2013
Nevím jak Vy, ale já jsem vždy musela zrušit kvanta mzdových a účetních operací, mzdy znovu zpracovat, odkontrolovat, znovu provést převody a zaúčtování. Chyb je přitom jak máku, vše se musí znovu zkontrolovat a ve výsledku - jé, já zapomněl - děje se něco ??
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
4. 4. 2013 12:24
Dobrý den všem, prosím můžete mi někdo poradit ohledně neschopenky. Zaměstnanec byl v pracovní neschopnosti od 5.2.-22.2.2013, ale při zpracování mezd za únor mi nebyla tato neschopenka doručena a zaměstnanec byl veden jako přítomný v práci. Neschopenku mi poslal pan majitel až nyní. Co s tím prosím teď nejlépe udělat?? Aby tady nevznikaly otázky typu a proč a jak je to možné :-) , tak dělám mzdy externě na základě podkladů od firmy, takže když mi podnikatel dá podklad, že zaměstnanec je přítomen, tak mu věřím. Jedná se o velmi malou firmu s dvěma zaměstnanci.
Děkuji všem za rady a přeji hezký den.