Re: Doklady roku 2012,není podaná daňovk
No ještě "máte čas" podané mělo být 2.4. a k tomu si připočítejte 5 dnů - to je bez pokut, takže poslední možnost podat 9.4.)tak sedněte a pracujte . Mně taky ještě dnes donesli někteří doklady - takže pracujeme na plné obrátky
Vedeme účetnictví (kdysi podvojné účetnictví)... nyní je přeci účetnictví nebo daňová evidence... jde mi o doklady, že mám uzavřené DPH za 4 /q... a nevím jak zaúčtovat doklady. jestli tak jak píšu a DPH si uplatním v 1Q/13? Děkuji všem
Nákladově do roku 2012 zaúčtujete interním dokaldem buď dohadnou položku (5yy/389 když neznáte přesnou výši) nebo výdej příštího období (5xx/383 když už víte přesně kolik). Přes pokaldnu bych to nedávala, nebyla to pravda. Účtujete v roce 2013 389 (383), 343/211 nebo do přijatých faktur 2013 389 (383), 343/321
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
4. 4. 2013 14:56
Prosím, pan mi konečně donesl doklady k ukončení starého roku :-(... ale plno dokladů je ještě s DPH 4/Q/2012.. prosím, jak zaúčtovat... vedeme účetnictví. Můžu přes 501,343/211 a DPH 1.1.2013? Děkuji všem