Re: Právo zaměstnavatele
Ne zadara to neni..slibil 100kc na ruku a hodinu si zapsat do docházky/asi placeno jako presčas?!/...nám jde o to ,že nám ty soboty nepasují kvůli rodinám atd.(sobotní spoje jsou omezené,dopoledne v čudu,kvůli jedné hodině )..spíše nám nesedi to rázné přikázání ,až téměř znějicí jako výhružka uplacená stovkou...proto ta otázka,zda na takové přikázání má právo..děkuji
Re: Právo zaměstnavatele
No podívala bych se do pracovní smlouvy, kde mám napsáno kolik hodin v týdnu a kolik dnů v týdnu pracuji a poté do zákoníku práce, kolik hodin přesčas mně může za rok zaměstnavatel nařídit bez mého souhlasu...... toto je řešení a poté další řešení - odmítnutí a odchod z firmy....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila pájku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
6. 4. 2013 14:22
Dobrý den,můj zaměstnavatel se ukáže ve firmě tak dvakrát,třikrát do týdne.Vše ostatní ohledně práce,řešíme po telefonu.Mám dotaz,zda má právo nám nařizovat,aby jsme se s kolegyní střídaly a každá jednu sobotu,na dobu jedné jediné hodiny přijela do firmy se domluvit ohledně práce na následující týden.Dal nám to příkazem jako ústni ujednáni.Dojíždime obě dvě patnáct kilometrů v sobotu,kvůli jedné hodině.Má na to náš zaměstnavatel právo?Děkuji za odpověď.Žaneta