Re: nové s.r.o. - převod podílu
to mi přesně připomíná naši firmu. všechno vždy pozdě. taky sem se dozvěděla že si založili novou firmu. skoro rok jsem o ní nevěděla až se mě jednatelka zeptala na jaký FU má poslat daň z příjmů který jí dělal daňový poradce (ptala se protože poradce neměl čas) i všechny doklady. tak sem na ni koukala jak puk. nejlepší když Vám zavolá že chce nějaké podklady a navíte o jde. pak jste za debila. a on si myslí že si z něj dělám srandu.
Re: nové s.r.o. - převod podílu
Právě tam mají zakl. listiny z toho roku 1993, pak z roku 2012 plus notářský zápis. Co dělali, nevím, uzávěrky žádné.
Teď výpis platných - je tato firma s tím jedním novým společníkem (jednatelem) ale koukám zápis 5.8. 1993. No to tedy nevím.
A když od nich nic nedostanu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
8. 4. 2013 10:17
Mám účtovat s.r.o., které vzniklo v polovině loňského roku (dodělat přiznání, vše pozdě). Teď jsem zjitila, že firma delší dobu existuje, ale vloni došlo k převodu podílu - tedy je jeden jednatel a společník.
V tomto případě budu postupovat jako při vzniku nového s.r.o.?
Tedy zahajovací rozvahu atd. k datu vzniku - po převodu podílů?
Děkuji