Re: Doprovod rodičů k lékaři
Maminka nemá řidičák, čili musí otec - náš zaměstnanec.
každý na to má jiný názor, já jezdila s půlročním dítětem v šalině, přes celé město, že by tam bacily nebyly? Moc sterilní prostředí taky škodí. Když bylo synovi 6 týdný,museli jsme jet do nemocnice, tak dopravou a přežil to, je zdravý jako řípa. Neměli jsme auto
NOVÉ MODERNÍ MATKY,SAMY NIC nevyřídí a pak se diví,že se to zaměstnavateli nebude líbit,je mi 52,a nikdy jsem nepotřebovala otce při dojezdu někam,samo se jezdilo vlakem a autobusem,to jen dnes je ze všeho PROBLÉM,až bude manžel sedet na up,tak se pak nedivte
Tak předpokládám, že zaměstnavateli otce je jasné, že když má půlroční dítě, že je jeho žena s tímto dítětem doma. Takže se dá předpokládat, že když je doma s dítětem matka, tak tato matka taky obstará vše potřebné kolem dítěte, včetně kontrol a vyšetření u doktorů. Když je doma kromě miminka ještě druhé nebo i třetí malé dítě, tak už je to pochopitelně obtížnější, ale i tak se to dá zařídit, aby otec nemusel absentovat v práci (pohlídá kamarádka, která je taky se svým dítětem doma, babička, dědeček nebo prostě to dítě maminka vezme s sebou). Kdysi jsem jezdila s dvěma malými dětmi docela často na kožní a alergologii do Brna autobusem a z nádraží šalinou do dětské nemocnice a taky jsem to zvládla (a to tehdy jezdily autobusy nacpané a ne tak často, jak jezdí dnes). Takže si to klidně dokážu představit i dnes, když jezdí autobusy často a pohodlně poloprázdné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
10. 4. 2013 12:50
Dobrý den. Nedávno tu proběhla diskuze na téma doprovod dítěte rodičem k lékaři. Jak je to u rodičů, kteří mají půlroční dítě a musí s ním jezdit do jiného města na cvičení - vojtova metoda. Mohu zaměstnanci toto proplatit. Děkuji za rady.