Re: XML pro SSZ - online kontrola?
Ano
nejen kvůli kontrole. Můžete pak rovnou data odeslat z SW602 (pokud máte datovou schránku)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 4. 2013 19:58
Prosím znalé: je možno někde online zkontrolovat XML soubor pro SSZ připravený k odeslání datovou schránkou? Vyhovuje mi systém u berňáků, kde mi účetní sw vygeneruje přiznání v XML formátu. Já ten XML soubor zkontroluju na https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/uvod/vstup.faces , případné chyby opravím, znovu zkontroluju atd. a teprve poté, co mi t nehlásí chyby (nebo jen chyby propustné), odesílám přiznání datovkou.
Ptám se:
Existuje nějaká podobná ONLINE aplikace i pro SSZ, která by dokázala načíst XML soubor vygenerovaný účetním programem a nahlásit případné chyby?
Zatím jsem se dozvěděla, že existuje pouze možnost ta data ručně nasázet snad do formuláře v Software602, což znamená zbytečné a pracné přepisování.
Děkuju předem za odpovědi.