Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila pájku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
11. 4. 2013 13:25
Dobrý den,
vystavovali jsme fakturu za služby 27.9.2012 - na firmu, pro kterou jsme služby dělali bylo vyhlášeno insolvenční řízení 1.10.2012. Chtěli jsme požádat o vrácení dph podle § 44, ale firma nám dobropis vrátila s tím, že není starší než 6 měsíců, takže nám ho nepotvrdí - vystavovali jsme ho 15.11.12. Volala jsem na finanční úřad a tam mi řekli, že opravný doklad nemůžu vystavovat dokud nebude vydáno rozhodnutí o úpadku - to ale vydáno nebylo a asi nebude - když se dívám na stránku justice.cz tak je tam kolonka do úpadku a pak po úpadku - tak jsou dokumenty od 5.3.2013 - když jsem volala na firmu, tak mi řekli, že u nich byla povolena reorganizace k 29.1.2013. Jde mi o to, zda můžu k dnešnímu datu 10.4.13 vystavit opravný daňový doklad a zda splním všechny zákonné podmínky.
Děkuji za odpovědi