Re: Výpověď
Takže Vám nepředali výpověď, ale prostě navrhli, abyste se dohodli na skončení (protože si se šéfem nesedíte) a Vy jste na to přistoupil. Takže jste dohodli a Váš pracovní poměr skončil.
No tak při ucházení se o novou práci říkejte třeba, že jste se rozhodl stávající zaměstnání ukončit, protože hledáte změnu, nové výzvy nebo tak nějak se to říká.
Re: Výpověď
Buďte v klidu - vzhledem k tomu,že jste na předchozím místě byl 10 let, tak určitě tento postoj obhájíte bez toho, aby si myslel, že jste nějaký fluktuant (jak se říkalo za našich mladých let:). Ale stereotyp se může vyskytnout i v zaměstnání a že hledáte změnu, není nic na závadu. Máte zkušenosti a ty chcete uplatnit a posunout se zase dále. Poznat nové lidi a vše kolem...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
14. 4. 2013 10:21
Dostal jsem výpověď z hodiny na hodinu, sám nevím proč. Prý jsem nebral šéfa jako šéfa, po celou dobu.Byl jsem ve firmě přes 10 let. Řekl mi, že jsem jako obchodník byl jeden z nejlepších.Ředitel mi dokonce řekl, že mě doporučí, do dalšího zaměstnání, když uvedu jeho číslo do životopisu. Jen nevím co uvádět jako důvod na odpověď při výběrových řízeních.Nemohu říct, že jsem nebral šéfa jako šéfa (když to není pravda,navíc to byl jeho pocit), neměl jsem s ním problémy. Z osobních důvodů také nemohu říkat, ptají se proč. Poradíte mi někdo, co se v tomto případě dá rozumného zdůvodňovat důvod mého odchodu ze zaměstnání?
Děkuji za odpověď.Janko