Re: Pohoda exekuce
Já to vždy píši ručně-razítko a podpis. Protože srážím více exekucí a jsou vždy zmatky na potvrzení.
Re: Pohoda exekuce
dekuji za reakce a omlouvam se za zpozdeni, byla jsem nemocna.
Ano, srazky zadavam kazdy mesic do zalozky srazky pres zprocesovanim mzdy. Jenze kdyz jsem si zkusebne ukoncila PP ke konci brezna a zadala vystavit potvrzeni, srazky se sice nacetly, ale jen ty uplne prvni zadane v roce 2011. Nektere uz ani neplati, tak ted premyslim, kde je chyba. Pritom uz jsou v neplatnosti, v zalozce srazky mam u nich uvedeno srazet od napr 11/2011 do 11/2011. Nekde musim neco delat spatne, jen nevim kde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
17. 4. 2013 20:17
Dobry vecer, prosim o radu zkusene Pohodare. Mam zamestnance s exekucema, kazdy mesic v pohode upravuji vysi srazky dle ciste mzdy. Zamestnanec u nas ke konci dubna konci a ja potrebuji vystavit potvrzeni o zamestnani. Ted jsem to zkusila ke konci brezna vystavit a zjistila jsem, ze se mi tam nacitaji jen srazky uskutecnene v lednu 2012, nemam jeste zavreny rok a uctuju v nasledujicim roce bez uzaverky. Netusite prosim nekdo, jak tam dostanu ty posledni srazky? Tj. Za duben 2013? Abych mohla napsat posledni aktualni srazku a dluznou castku? Pripadne jak to mohu rucne opravit? Anebo to delam uplne spatne?
Moc dekuji za radu. Lenka