Exekutor alias vymahač

• (neregistrovaný)

15. 2. 2012 20:59

Dobrý den,
    nyní jsem si jen tak pročítala zde vepsané informace o Všem co se týká exekutorů či vymahačů, přesto stále nejsem v obraze a tak se musím zkusit zeptat, zda by jste mi pohli najít odpověd pro mé uspokojení. Předem za Vaší snahu děkuji a oceňuji ji .

Jelikož jsem matka samoživitelka, která dosud marodí a přitom pobírá jen dávky životního minima a na dvě nezletilé děti plus příspěvek na bydlení, jsem 3x po sobě neuhradila splátku za internet k dnešnímu dni je to částka  základ pohledávky 2 031 Kč ale díky f. M.B.A. Finance s.r.o., Masarykovo nám. 1346/15, 790 01 Jeseník (v obchodním rejstříku uvedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 110113, sídlo : Opletalova 1603/57, Praha 1, IČ: 274 07 209, DIČ: CZ27407209 ( Vymáhání dluhů, soudní spory, návrhy na exekuce! i Náklady řízení 1 490 Kč celková částka tedy 3 521 Kč.

Toto Vše nevyřizuje tudíž firma které jsem dlužila, ale již tato firma (psána výše) Vyřizuje : V. Král, jse po jeho dopise domnívám ( a telefonických komunikacích zavánějící až výhružkami že musím a hned) že po zaslání jeho dopisu se mám bát a co nejdříve zaplatit, ale nemám ted z čeho a ikdyž se nyní mé dávky o mé životní minimum zvýší, už se s ním ani rozumně po tel domluvit nešlo a naopak mi jasně oznámil, že pokud nezaplatím hned navštíví mě jejich inspektor, který bude po mě požadovat okamžité zaplacení závazku. Toto Vše mě zaráží neboť zde není žádný uvedený soudní exekutor ani soud natož kulaté razítko a ikdyž onen p. Král v dopise píše kontaktujte mne na tel č .... a domluvíme se, jak budete Váš ( tedy můj) dluh  ( závazek) hradit, je mi divné že na slovo splátkový kalendář v telefoně zminovaný mou stranou mi jasně dal datové ultimátum tohoto měsíce a típl telefon .

Pokud mi může jasněji jakýmkoliv psaným slovem do emailu ,, velrybka81@seznam.cz,, poradit co a jak již zminovaný Inkasní poradce p. Král smí a nesmí a co pro to Vše ještě mohu udělat já (mimo jiné i mnou navrhovaný spl. kalendář Důvod: jsem v podnájmu 10tis./ měsíčně plus 2,400 el. s plyn. a mé měsíční dávky nyní činí cca 13 tis. ) budu Vám velmi vděčná .

Předem děkuji a s pozdravem Jistebnická

Pokud se ničím takovým nezabýváte omlouvám se za došlí dotaz děkuji za pochopení

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).