Re: sleva na poplatníka - důchodce
Finančnímu úřadu dlužíte tu daň. Když přijde kontrola a všimne si, že šlo o starobního důchodce, tak Vám tu daň vyčíslí k úhradě. Takže ji musíte FÚ zaplatit. Jestli ji dostanete od toho důchodce, když už skončil, to nevím.
prosím prosím, poradí někdo?
prosím o upřesnění, nějak (asi pozdě) jsem si uvědomila, zaměstnávali jsem st.důchodce, který skončil k 18.1.2013 a těchto 18 dní, resp. 13 prac. dní si vybrala jako dovolenou (zůstatková z loňska). Měla nárok na slevu poplatníka při vyúčtování v lednové výplatě,>>>Co s tím?>to znamená opravit lednovou výplatnici a doplatit rozdíl na dani FÚ. Je to tak, stačí to takhle? Vedeme DE. Program MONEY.>Děkuji za trpělivost a za radu, nejsem v tom ještě zběhlá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
24. 4. 2013 14:05
Dobrý den,
prosím o upřesnění, nějak (asi pozdě) jsem si uvědomila, zaměstnávali jsem st.důchodce, který skončil k 18.1.2013 a těchto 18 dní, resp. 13 prac. dní si vybrala jako dovolenou (zůstatková z loňska). Měla nárok na slevu poplatníka při vyúčtování v lednové výplatě, a zda by měla mít podepsané prohlášení popl. (růžovku) na rok 2013. Děkuji.