Mzdový list

• (neregistrovaný)

25. 4. 2013 10:59

Dobrý den,

zamětnankyně byla část roku na rodičovské, poté na další mateřské, pak čerpala řádnou dovolenou a poté další rodičovská. Když se podívám do jejího mzdového listu, tak úplně dole ve vyloučených dobách "nemocenské dávky" má v každém měsíci určitý počet dnů, ve vyloučených dobách "důchodové pojištění" má vždy 0, je to tak správně prosím???? A tyto vyloučené doby se mají shodovat s vyloučenými dobami na ELDP?????

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 4. 2013 12:08

Kara (neregistrovaný)

Re: Mzdový list
      Jestli je ten údaj "vyloučené doby - důchodové pojištění" myšlen jako vyloučené doby pro ELDP, to nevím, každý program je jiný.
      Ale pokud se to tím myslí, tak v těchto vyloučených dobá pro ELDP musí být počet dnů od nástupu na mateřskou do dne před porodem.

• 25. 4. 2013 12:19

zmatkarka (neregistrovaný)

Mám program ÚČTO - ale asi to tedy stejné není, vím, že v ELDP musí být den začátku mateřské až den před porodem...
      A jak jsem psala jak je to v tom mzdovém listu, tak to je dobře?

• 25. 4. 2013 12:29

Kara (neregistrovaný)

Já nevím, co tímto řádkem ve mzdovém listě programátoři ÚČTA mysleli. To se musíte zeptat jich. Podívejte se na ELDP, jestli tam jsou vyl. doby dobře a pokud ano, tak se jich zeptejte, co má ten řádek ve mzdovém listě znamenat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).