Odmítnutí nabídky

• (neregistrovaný)

25. 4. 2013 11:03

Dobrý den,
    potřebovala bych se zeptat co je odmítnutí nabídky práce z pracáku… jestli je to že mě tam pošle" pracovník " z uřadu práce nebo jestli je to, že mi volala paní, že mám na pracáku požadavek na místo a ona mi ho nabízí >já ho odmítla, práce na směny to nemužu (nechci od dětí být pryč, což asi není důvod) ale neposlal mě tam pracák, pozvala si paní na základě nějakých udajů z pracáku. Prosím poradte mi někdo. Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 4. 2013 12:00

kkk (neregistrovaný)

Re: odmítnutí nabídky
      Kde na Vás paní, která nabízí práci, vzala kontakt, podle mě ho ÚP nesmí zveřejňit, ani nikomu sdělit

• 25. 4. 2013 12:11

Kara (neregistrovaný)

Uchazeč sám si na ÚP požadavek dá na "inzerci". A kromě toho - když jdete na ÚP, tak jste uchazeč o zaměstnání, takže ÚP by měl být právě od toho, aby zaměstnavatelům, kteří nabízí místa, dohazoval potenciální zaměstnance, nemyslíte?

• 25. 4. 2013 13:37

tintilinka (neregistrovaný)

Velice děkuji za první odpověď (uklidnila mě a pomohla). *** ... mě nevadí pokud mi někdo nabídne práci, otázka zněla >může mě úřad práce vyřadit z evidence, pokud nepřijmu práci od někoho komu mě nabídl úřad práce, nikoliv UP samotný. Sama jsem vyrůstala v tom, že mamka pracovala na směny a věřte mi, že to žádné štěstí nebylo, proč bych měla vystavovat svoje děti podobné situaci. Děkuji všem, kteří mi odpověděli. Přeji hezký den.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).