Money S - opět prosím..

• (neregistrovaný)

25. 4. 2013 17:41

Dobrý den,
    znovu prosím o radu, provedla jsem převod poč. stavů do r. 2013, ale nikde nemůžu najít pohledávky z r. 2012 - nejsou ani v knize pohledávek, ani ve fakturách vydaných - neuhrazené faktury, nikde. Pouze poč. stav účtu 311 je v pořádku a výše pohledávky se mi objeví v sestavě "Stav závazků a pohledávek".
    Nevím, jak mám účtovat platbu těchto mých faktur vydaných v r. 2012, když je nikde nemám?
    Prosím, co dělám špatně???
    Moc díky za radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 4. 2013 7:40

bard2 (neregistrovaný)

Re: Money S - opět prosím..
      příklad: pohledávka 2012 bude hrazena v roce 2013 na účet

postup: bankovní doklady - nový příjem - klik na variabilní symbol - otevře se "seznam hrazených dokladů" - spodní lišta jednotlivé roky - klik na rok 2012 - klik na pohledávky - vyberu příslušnou pohledávku a klikem se dosadí do bankovního dokladu roku 2013. v roce 2012 už pohledávka nebude.
      doufám, že jsem to napsal dost srozumitelně.

• 26. 4. 2013 10:25

E. (neregistrovaný)

Zatím moc děkuji, zkusím to, tento postup by mně nenapadl. Jen nerozumím, proč se tyto pohledávky nezobrazí v "Pohledávkách neuhrazených".

• 26. 4. 2013 11:36

v.e.n.d.y.

Jestli myslíte ten výběr neuhrazených faktur při párování plateb z banky, tak se objeví, jen musíte dole na liště kliknout na správný rok. Automaticky Vám to skáče na 2013, ale vedle jsou ostatní roky.

• 26. 4. 2013 12:21

E. (neregistrovaný)

To jsem zkoušela, ale nic mi nenaskočilo, zkoušela jsem to, když jsem byla v"pohledávkách neuhrazených", nevím, jestli jsem už loni neudělala někde chybu,jestli jsem něco nezapomněla, já jsem loni vystavovala faktury, ale kromě zaúčtování jejich plateb, jsem je již nikam nepřenášela. Tak nevím, jestli už tady není chyba, myslela jsem, že to automaticky je pohledávkách.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).