Re: Poskytnutí služby firmě v EU v Praze
budete fakturovat bez DPH dle §9 odst. 1 ZDPH, na fakturu kromě jiných náležitostí uvedete větu"daň odvede zákazník", přiznání ř. 21 a souhrnné hlášení kód 3
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
25. 4. 2013 21:40
Dobrý den,
chci se zeptat, zda uvádím správně ve svém daňovém přiznání, když poskytnu službu na akci, která se koná v Praze pořádající firmě, která je z Anglie. Je registrovaný plátce v Anglii. Vystavil jsem fakturu na 300 EUR s tím, že je to reverse charge nebo musím tady zaplatit DPH? Nebo se registrovat v Anglii? Je to moje první zkušenost se zahraniční fakturou, jsem malý podnikatel, mám jen pár faktur za měsíc s poskytnutím v ČR.
Děkuji.