Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
28. 4. 2013 13:29
Dobrý den,
jsem malý dopravce a občas využiji různých dopravních databank k vytížení vozidla od spedice se kterou uzavřu přepravní smlouvu. V přepravní smlouvě je sjednána i lhůta splatnosti (obvykle 45-60 dní). Málo kdy dojde k zaplacení částky ve stanovené splatnosti. Faktury jsou zaplaceny nejdříve 14 dní po splatnosti, ale většinou až za měsíc a déle.
Na fakturách doposud uvádíme: při nedodržení splatnosti Vám bude účtováno penále ve výši 0,05 dlužné částky denně.
Mohu do faktury dále zahrnout i nějakou smluvní pokutu takovou, aby tyto spedice odradila od pozdních plateb? Zároveň, aby jsem jednal v souladu s poctivým obchodním stykem a dobrými mravy...
Stačí pokud by tato pokuta byla pouze jako informace uvedená na faktuře, nebo by jsem musel se spedicí sjednat písemnou smlouvu? Berte prosím v úvahu, že nejezdím pokaždé přes stejnou spedici a pokud budu po spedici chtít sjednat dodatečnou smlouvu tak si vezmou jiného dopravce.
Děkuji za odpověď