Re: Výpoveď a pracovní neschopnost
To si nejsem jistá, ale řekla bych, že to bude spíše dohoda, když to bylo podepsáno 22.3. a konec PP je 26.3.
Re: Výpoveď a pracovní neschopnost
To je pravda, bohužel zaměstnavatelé jsou různí a hnusní, takže člověku někdy nic jiného nezbyde. Zam. neonemocněl v ochr. lhůtě. ale den před plánovaným ukončením PP, jak jsem psala. Proto jsem se ptala, zda se tím nějak ta výpověď ruší, ale tedy pokud to byla dohoda, kterou podepsal, tak to asi na to nemá vliv a bude mít tedy jen tu nemocenskou od sociálky a pracovní poměru ukončení k 26.3., ale dohoda byla podepsána již 22.3.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
29. 4. 2013 19:10
Dobrý den, mám dotaz. Zaměstnavatel 22.3. "donutil" zaměstnance podepsat výpověď k datu 26.3. - skutečný konec PP, dne 25.3. se stal úraz - tudíž pracovní neschopnost. Ruší se tím již podepsaná výpověď nebo ne? - Vím, že u výpovědní lhůty se to staví, ale tady to je tzv. ze dne na den. Je to někde podepřeno nějakým paragrafem či tak? Díky.