Do kdy mi musí zaměstnavatel odpovědět

• (neregistrovaný)

8. 5. 2013 21:33

Dobrý den, zaslala jsem zaměstnavateli dopis se žádostí a stížností zároveň. Do kolika dnů od doručení musí zaměstnavetel na můj dopis odpovědět a mou žádost a stížnost prošetřit a vyřešit. Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 5. 2013 23:57

Kara (neregistrovaný)

Re: Do kdy mi musí zaměstnavatel odpověd
      Nevím o žádném zákoně, který by určoval zaměstnavateli nějaký termín odpovědi na nějakou stížnost. Zákon dává termín např. při žádosti o vydání potvrzení o zdanitelných příjmech (to musí do 10ti dnů vystavit). Ale odpovídat na dopisy zaměstnanců - o tom nevím. O co jde?

• 9. 5. 2013 23:40

mikimahka (neregistrovaný)

Jedna se o zadost o zpetne zapsani pracovniho urazu
      a stiznost tykajici se sikany v zamestnani-mobbing.

• 10. 5. 2013 7:29

xy5

pokud se Vám stal PÚ, tak jste ho měla nahlásit svému nadřízenému IHNED a pokud nebyl sepsán ihned záznam o PÚ, pak měl být zapsán alespoň do sešitu úrazů
      pochybuji, že nyní Vám někdo PÚ uzná, když nemáte svědky, že se Vám stal PÚ (v zaměstnání), nikdo se s Vámi bavit nebude

• 10. 5. 2013 15:47

Kara (neregistrovaný)

Mobbing by prošetřit měl, protože je povinen zajistit rovné zacházení se zaměstnanci, ale podle mně není žádný termín, dokdy Vám musí odpovědět. Prostě musí zajistit všem rovné podmínky. Zdá se Vám, že Vás kolegové nějak napadají na pracovišti, ponižují Vás apod.?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).