Re: Dohoda o provedeni prace - prosim po
Nevím, jaké znění má ta Vaše DPP, ale od r. 2006 se zákoník práce změnil.
§ 75 Dohoda o provedení práce
Rozsah práce, na který se dohoda o provedení práce uzavírá, nesmí být větší než 300 hodin v kalendářním roce. Do rozsahu práce se započítává také doba práce konaná zaměstnancem pro zaměstnavatele v témže kalendářním roce na základě jiné dohody o provedení práce. V dohodě o provedení práce musí být uvedena doba, na kterou se tato dohoda uzavírá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
10. 5. 2013 14:15
Dobry den. Potrebovala by jsem poradit. Chci zamestnat 10 lidi na dohodu o provedeni prace. Chci pouzit formular podle §75 zakoniku prace z roku 2006. Kolega mi ale tvrdi, ze tuto smlouvu nemuzu pouzit, ze je nejaka nova ktera se musi pouzivat. Muzete mi v tomto poradit? Mohu pouzit tu z roku 2006 podle §75 nebo si musim sehnat nejakou novou? Dekuji. Viliamka.