Reklamace

• (neregistrovaný)

12. 5. 2013 19:11

Dobrý den. V říjnu mi rodiče koupili k narozeninám mobil který má vadný software a po každé se v nĕm najde jiná závada. Nezobrazující se kontakty, sekání, vypínání, samovolné mazání fotek z galerie, atd. Chtĕl bych se zeptat jestli se v tomto případĕ vztahuje reklamace na software nebo na jednotlivé závady. Servis (Britex) mi po každé pošle neopravený mobil a přehraný SW. Reklamace neuznávají. Telefon je v servisu již po páté.

1. nefungující nabíječka - vyřízeno
    2. vymazávající-se fotky z galerie - zamítnuto
    3. stejná závada + sekání - zamítnuto
    4. více závad, nefungují hry, padaji aplikace, nezobrazuje kontakty a jména volajících - zamítnuto
    5. Samovolné vypínání, padání aplikací - zatím je v servisu a požaduji odstoupení od smlouvy.

Mám v tomto případĕ právo na vrácení penĕz?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 5. 2013 21:59

xxxx (neregistrovaný)

Re: Reklamace
      podle mého názoru máte, mě se zase stalo u ALZY, že jsem koupila tiskárnu, která dost často netiskla, odnesla jsem to na reklamaci, oni mi ji vrátili, že jí nic není a že jsem si závadu vymyslela, když jsem chtěla, aby na prodejně tedy něco vytiskli, tak mi řekli,že to na prodejně nedělají. tak jsem to tam nosila 4x a pak jsem to vzdala, tiskárnu vyhotila a koupila někde jinde. Asi jsem měla jít do sporu,ale tiskárna stála 1tis korun

• 12. 5. 2013 22:20

AndroidICS (neregistrovaný)

Díky :) vyhodit ho nemůžu protože je mi 15 a na novej si nevydĕlám.. jednoduše ty peníze z nich dostanu. už sem se zeptal obchodní inspekce, tak čekám na reakci. :D a s Alzou mĕl problém i kámoš.

• 13. 5. 2013 11:21

xxxx (neregistrovaný)

to jsem se taky dozvěděla, že s alzou má problém více lidí, oni se hlavně specializují na tiskárny, pěkný den

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).