Re: Podpis ELDP býv.zaměstnance
Poslat spolu s průvodním dopisem.. V této podobě evidenční list bude odeslán na Českou správu sociálního zabezpečení k evidenci výdělků pro důchodové zabezpečení. Máte možnost dostavit se do firmy a k tomuto evidenčnímu listu se vyjádřit a poté jej schválit podpisem. Pokud tak neučiníte, rozumí se, že s daty na zmiňovaném evidenčním listu souhlasíte. Tuto kopii si uschovejte, v případě, že by originál tohoto dokladu nebyl zaevidován na České správě sociálního zabezpečení v Praze, tato kopie Vám ho nahradí.Kopii dopisu uložit k eldp pro kontroly.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
1. 6. 2013 23:04
Dobrý den, jak je to prosím Vás s podpisem ELDP u bývalých zaměstnanců? Když již ve firmě nepracují, mám si založit 1 jejich nepodepsaný ELDP a druhý jim mám poslat poštou?
Když zaměstnanec skončí, kdys mám povinnost nejpozději ELDP odeslat na sociálku?