Re: DPP- prosím Páju
>Chceme zaměstnat 2 lidi na DPP - v podstatě na
>výpomoc, když se nahrne víc práce. Tato situace nastává
>opakovaně. Náš "poradce" tvrdí,
není v obraze, nyní je to možné, třeba na celý rok
že nelze sepsat DPP na
>delší dobu na opakovanou činnost, ale jen na konkrétní
>jednotlivý úkol. Tady z diskuzí mám dojem, že to možné je
>a že záleží pouze na počtu hodin. (totéž mi řekli na
>OSSZ při kontrole - že je v podstatě zajímá jen počet
>hodin). Můžete mi napsat, jak to opravdu je? Pro nás by
>bylo nejlepší sepsat dohodu na celý rok. Moc děkuji.
doporučuji sjednat v DPP způsoby ukončení- dohodou, výpovědí, např. s VD 7 dnů od doručení, ok. zrušení z důvodů, pro které lze zrušit PP, ať máte jistotu, že se můžete dotyčného v případě potřeby rychle zbavit.
Re: DPP- prosím Páju
Moc vám oběma děkuju, v podstatě jsem už dřív několik takových "opakovaných" DPP vytvořila, ale bylo mi to teď hozeno na hlavu - a já sklopila uši před "autoritou" a byla z toho nervózní. Tak zase někdy nashledanoul
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
6. 6. 2013 15:23
Chceme zaměstnat 2 lidi na DPP - v podstatě na výpomoc, když se nahrne víc práce. Tato situace nastává opakovaně. Náš "poradce" tvrdí, že nelze sepsat DPP na delší dobu na opakovanou činnost, ale jen na konkrétní jednotlivý úkol. Tady z diskuzí mám dojem, že to možné je a že záleží pouze na počtu hodin. (totéž mi řekli na OSSZ při kontrole - že je v podstatě zajímá jen počet hodin). Můžete mi napsat, jak to opravdu je? Pro nás by bylo nejlepší sepsat dohodu na celý rok. Moc děkuji.