Re: daňová evidence - prosím
Možná jsem to špatně napsala. Mám první doklad (není tam napsáno, že by to byl daňový doklad) pouze údaje pro platbu a toto je i na ostatních dokladech. Jedná se o internet. Na prvním dokladu je plateb za služby na 1677,92 s DPH, tato částka je zaplacena v březnu. To jsem dala do výdajů. Teď došel druhý doklad na 504,99 s DPH a je tam to stejné a odečten přeplatek ve výši této částky. K úhradě 0 a přeplatek z minulého období 1172 Kč.
Re: daňová evidence - prosím
Myslím si, že byste měla mít "daňový doklad",který by měl mít náležitosti daň. dokladu.... kde bude jasné kolik se platilo a případné přeplatky. Zavedla bych výdaj 1677,92 a přeplatek 1172,- do výdajů mínusem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
11. 6. 2013 12:46
Dobrý den. V březnu se platil pravidelný poplatek a jednorázový poplatek Telefonice. Teď tu mám další fakturu, kde je pravidelný poplatek a odečteno z březnové platby. Jak mám postupovat v DE? Takto se to opakuje každý měsíc a na poslední faktuře je už jen přeplatek 162 Kč. Moc děkuji za radu