Re: přijatá faktura
Přeplatky vznikají nějakým způsobem vyúčtování (odečtení bonusů, slev, kreditů, apod.) Teleconice a tuto slevu potom odečítají z celkové částky za hovory a tím vznikne např. účtování - k úhradě nulová částka a přeplatek pro příští období. Zbylý přeplatek tj. -2.504,75 bude odečten v jejich příští faktuře. Pokud zaeviduji fakturu s mínusovým přeplatkem, udělám interní doklad, a zaplacení faktury bude nulové. Je možné to tak udělat? Mám program MONEY S3.
Re: přijatá faktura
Myslela jsem, že jste něco přeplatili minule.
Jestli to jsou odečtené slevy a bonusy - tak dejte fakturu s nulou. Nikde neevidujete žádný přeplatek. (jen je mi divné, že slevy dávají až z ceny s DPH)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
12. 6. 2013 8:59
Dobrý den,
prosím potřebaovala bych poradit.
Přišla mi faktura z Telefonica O2 s vyúčtováním tel. hovorů s tímto rozpisem plateb: cena bez DPH 2.794,17 + DPH 21% 586,78 = celkem s DPH 3.380,95 Kč + platební transakce 10,-Kč = celkem úhrada aktuál. období 3.390,95 Kč + přeplatek z minulých obd. -5.895,70 Kč, tzn. celkem k platbě 0,-Kč.
Mám zaevidovat fakturu na nulovou částku nebo s přeplatkem? Vedu DE, jsem plátcem DPH.
Děkuji.