Re: Průměrný čistý měsíční výdělek pro s
Pokud máte ten tiskopis, vyplníte tam jenom tu náhradu mzdy za nemoc, jiný příjem neměl, nebo se mýlím ?
Re: Průměrný čistý měsíční výdělek pro s
já nevím, jaký máte formulář. Já jsem pro soud příjmy vyplňovala buď jenom jako potvrzení průměrné mzdy nebo na formuláři, kde se vyplňují přesné částky, odvody, přesčas, dovolená, náhrad aza nemoc atd. Pokud máte vyplnit příjmy od ledna a ona je od ledna nemocná, vlastně už na MD, tak bych vůbec nějakou průměrnou mzdu nevyplňovala. Vždyť teď bude pár let všechno jinak.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
19. 6. 2013 13:28
Mám vystavit potvrzení soudu za 1/2013 dosud za pracovnici, která je od začátku roku na neschopence a teď už na mateřské. Měla jen přeplatek na dani za loňský rok. Píše se do tohoto potvrzení Průměrný čistý měsíční výdělek? Z programu mě vyjíždí takové podobné potvrzení a tam je. Zdá se mě to divné, když žádnou mzdu nebrala.
Děkuji