Re: konec mateřská - nástup do zaměstnán
pokud nastupujete hned po mateřské dovolené, tak musíte dostat to místo, ze kterého jste na MD odcházela
bez souhlasu obou stran, nelze Vám zkrátit prac. úvazek
opravdu nechcete čerpat rodič. dovolenou a při tom pracovat třeba na dohodu nebo sjednat jinou PS (na jinou pozici) na zkrác. úvazek a až se vrátíte z RD, pak to řešit? Třeba s malým dítětem (přeci jenom máte ještě hodně malé dítě, když se vracíte z MD), se Vám nakonec zkrác. úvazek bude hodit a časem zjistíte, že práci nebudete zvládat vůbec a požádáte si o RD
Re: konec mateřská - nástup do zaměstnán
no a nebo si vezmete krácený úvazek, otěhotníte a mateřská se vám bude počítat ze zkráceného úvazku ... nedoporučuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
20. 6. 2013 12:49
dobrý den 15.8.2013 mi končí mateřská, zaměstnavatel mi chce dát jen částečný úvazek, ale mám právo na plný úvazek ?