Re: Souhrnné hlášení
Nevím, já mám Pohodu a ta to umí sama, ale existuje volně ke stažení program Software602FormFiller, tak to s ním zkuste.
Software602FormFiller máme, bohužel to ale neumí. Volal jsem jim na podporu a bylo mi řečeno, že pro SH ten program nic udělat neumí.
SAP - možná to umí, ale bohužel v našem případě to není technicky možné, protože musím stejně vyhledávat některé faktury, na kterých mi SAP v reportech nevyjede DIČ....
Software602FormFiller máme, bohužel to ale neumí. Volal jsem jim na podporu a bylo mi řečeno, že pro SH ten program nic udělat neumí.
SAP - možná to umí, ale bohužel v našem případě to není technicky možné, protože musím stejně vyhledávat některé faktury, na kterých mi SAP v reportech nevyjede DIČ....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
24. 6. 2013 13:15
Dobrý den,
rád bych se zeptal, jestli je i jiná možnost, jak podat souhrnné hlášení, než pomocí EPO.
V současné době máme měsíčně z EU cca 100 různých odběratelů s DIČ a EPO neumožňuje nakopírovat všechny naráz - pouze po jednom. Docela dost dlouho to trvá.
Děkuji