Re: Baterie do mobilního telefonu
Blbost to není...
U věcí jako jsou např. baterie, žárovky či ponožky je třeba brát ohled na fakt, že na opotřebení způsobené obvyklým užíváním věcí se záruka nevztahuje a že životnost těchto věcí mnohdy 24 měsíců při obvyklém užívání ani dosahovat nemůže.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
24. 6. 2013 19:37
Dobrý den,
dnes jsem byl u prodejce, kde jsem si kupoval mobilní telefon. Mobil je stále v záruce. Je starý cca rok a půl. Vyskytla se mi vada s baterií, která rozhodně není normální. Je nafouknutá. Prodejce mi oznámil a je to tak napsané i v záruce, že je zde záruka na baterii pouze 6. měsíců. Už jsem zde četl, že to je blbost, ale ten článek je z roku 2005. Chtěl bych Vás poprosit, jestli byste mi to mohli objasnit, abych jako spotřebitel nevyhazoval zbytečně peníze za něco co by mělo být podle mého stále v záruce.