Dobrý den, v říjmu loňského roku (10/2009) jsem se stal podnikatelem (jako vedlejší činnost), dále jsem zaměstancem. První příjem z podnikání jsem měl (1/2010). Daně za jsem odvedl jako zaměstanec, ale ne jako podnikatel, rsp. v daňovém přiznání jsem neuvedl žádné daně z příjmů. V současnosti po mě soiální úřad chce nějáký papír ohledne daní (bohužel nemám ponětí jaký).
Pravděpodobně jsem špatně postupoval. Prosím o radu jak bych měl nyní postupovat, pro pozitivní vyřešení, nejen se sociálkou, hlavně jaký co mám poslat sociálnímu úřadu.
18. 5. 2010 9:36
Dobrý den,
v říjmu loňského roku (10/2009) jsem se stal podnikatelem (jako vedlejší činnost), dále jsem zaměstancem. První příjem z podnikání jsem měl (1/2010). Daně za jsem odvedl jako zaměstanec, ale ne jako podnikatel, rsp. v daňovém přiznání jsem neuvedl žádné daně z příjmů.
V současnosti po mě soiální úřad chce nějáký papír ohledne daní (bohužel nemám ponětí jaký).
Pravděpodobně jsem špatně postupoval. Prosím o radu jak bych měl nyní postupovat, pro pozitivní vyřešení, nejen se sociálkou, hlavně jaký co mám poslat sociálnímu úřadu.
Děkuji