Re: Datová schránka - konverze
Můžete se zkusit domluvit tam, kde máte bezdlužnost doložit. Já jsem na ÚP po domluvě s jejich pracovnicí přeposlala zprávu, ve které nám bezdlužnost přišla - toto mi ona sama navrhla, já jsem si myslela, že budu dělat konverzi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
28. 6. 2013 7:58
Prosím o radu. Žádali jsme celní úřad o bezdlužnost. Paní na úřadu nám řekla, že máme zaslat v pdf (musí být razítko a podpis) do datové schránky a že nám potvrzení také zašlou do datovky. To se také stalo, jenže potvrzení sice přišlo v pdf, ale není oražené ani podepsané. Potřebuji ho doložit l výběrovému řízení jak mám postupovat, aby byl uznán za originál. Vytisknu si časové razítko a přiložím k potvrzení nebo musím udělat konverzaci? A konverzaci když tak mohu vyzvednout na jakékoliv poště? Děkuji moc