Re: pořadí exekucí
Nastoupil v prosinci a já až v lednu. Nikdy jsem se s exekucí nesetkala. Zaměstnanec na ZL nemá nic uvedeno, práci skončil 12/2010 a pak byl na operaci, neschopence a ÚP. Prý vše bylo psáno na bývalou manželku, které splácela.
Každopádně děkuji za pomoc a upřesnění. Mám tedy poslat dopisy exekutorům od 1,2 , že jsou splátky pozastaveny?
Re: pořadí exekucí
an,napište jim, že vzhledem k tomu, že vám byly doručeny exekuce s dřívějším datem doručení 1.plátci mzdy, pozastavujete jejich ex.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
2. 7. 2013 9:18
Dobrý den, prosím o pomoc se platbou a se řazením exekucí.
1.exekuce doručeno 16.1.2013 - nabytí PM 6.3.2010
2.exekuce - 16.1.2013 - 9.4.2010
tyto exekuce sráženy poměrnou částí dle data doručení.
3.exekuce - doručeno 26.6.2013 s pozn. rozhodující datum srážek dle doručení prvnímu zaměst. tedy 2.9.2010
4.exekuce - doručeno 26.6.2013 s pozn. rozhodující datum srážek dle doručení prvnímu zaměst. 11.4.2011
5.exekuce - doručeno 28.6.2013 s pozn. rozhodující datum srážek dle doručení prvnímu zaměst. 16.2.2009
Prosím o radu, jak nyní postupovat a jaké exekuce srážet? dále 1,2 a přidat ještě 5. díky všem