Re: dřívější ukončení DPP, jak?
dohodou určitě, nechceme ji v tom bránit. A jak konkrétně mám fomulovat v DPP tu část o jednostranném ukončení? Moc děkuji za ochotu.
Re: dřívější ukončení DPP, jak?
Já jsem to asi špatně napsala.Je mi jasné, že teď napíšu Dohodu o ukončení DPP, kde bude uvedeno, že se X a Y dohodli na ukončení ke dni.... Ale já jsem prosila o formulaci, jak to napsat přímo do Dohody o provedení práce jako další bod obsahu té dohody. Něco jako např. Dohodu lze jednostraně ukončit ....a nevím jak dál (nebo to jen tak stačí?)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
3. 7. 2013 11:28
Dobrý den, prosím vás, chtěla bych se vás zeptat, jak řešíte následující situaci: uzavřeli jsme s paní (evidovanou na ÚP) DPP od 1.6.13 do 31.8.13, dnes přišel vedoucí s tím, že dohodu potřebují ukončit co nejdřív (ne až toho 31.8.13), nejlépe dnes (paní si našla lepší práci).
Domnívám se, že bych měla napsat nějaké písemné ukonončení DPP (v dohodě nemáme nijak ošetřeno dřívější ukončení) , ale nevím jak to mám formulovat. Paní to potřebuje pro ÚP.
Můžete mi, prosím, poradit?
Moc děkuji.