Re: PPM a přihláška do pracovního poměru
Chtějte zápočtový list, vstupní prohlídku, školení BOZP a docházku od 1.7., protože na OSSZ ji můžete přihlásit až když začne pracovat. Předpokládám, že se zaměstnavatel není FO, ale o s.r.o.
Re: PPM a přihláška do pracovního poměru
paní Líbo, děkuji.. ne jsme a.s.
manželka majitele, a ještě těch 6 týdnů... se musí dodržet.
ještě musím zjistit jak to měla z OSVČ, ale návod od paní Jasné.. úžasné...:)) ještěže tady navádíte... bych se z toho pominula..:((
navíc se mi jeden JEDINý přihlásil do II. pilíře.. tak jdu zkoumat.. jak ho budu zadávat do programu.. naštěstí to nenabylo ještě právní moci, tak to bude až za červenec... aspoň doufám...
ještě jednou díky..
Blanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
3. 7. 2013 13:33
Dobrý den, prosím moc o pomoc jak postupovat?
Jedná se o manželku majitele firmy..
Dostala jsem pracovní smlouvu na manželku od 1.7.2013, na 40 hodin týdně, přičemž se jí narodilo 16.6.2013 dítě...
netuším zda manželka bere PPM, něco jsem zaslechla, že je OSVČ,
jak teď postupovat..
Bojím se jí jit přihlásit na sociálku a zdravotní, abych neudělala nějaký problém.
Můžete mi někdo poradit na co se mám konkrétně ptát majitele firmy...... jaké jsou varianty.. co může nastat
moc děkuji, vím, že přidávám práci... ach jo.. já se z toho tady asi pominu....
ještě jednou moc děkuji
Blanka