Re: Hlášení na důchodové spoření
Jestli nebude chyba v tom, že neodvádíte za měsíc, kdy vstoupil, ale od následujícího měsíce po nabytí smlouvy... SW už by měl být na výpočty a hlášení připraven, ale opravdu si myslím, že pokud jste zadala do SW, že vstoupil 1.6., tak nebude žádné hlášení vygenerováno, jelikož se odvod na II. pilíř řídí nabytím smlouvy....
Jestli je to "jen" v datu, tak pozor, musíte mzdy přepočítat - protože máte nedoplatek na pojistném na soc. pojištění.
Já podávám přes EPO - http://adisspr.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_pub/dpr/uvod.faces
Smlouva nabyla právní moci 6.5.2013, takže účastníkem je od 1.6.2013. Zadané to mám dobře, ale hlášení nejde udělat - asi bude bota prostě někde v programu. Je to poprvé, máme jen jednoho člověka. Podám to přes doporučené stránky. Děkuji všem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
16. 7. 2013 21:29
Dobrý den,
kolegyně onemocněla, tak jí zastupuji a "trochu" v tom plavu. za červen máme 1 zaměstnance ve 2. pilíři - vstoupil 1.6.2013. Ten výpočet jsem v programu zdárně nastavila, počítá to dobře, to jsem zkontrolovala, peníze také odešly. Bohužel je zádrhel v tom, že mi v našem programu nejde udělat hlášení (programátor je v cizině na dovolené). Poradí mi někdo stránky, přes které to mohu podat?
Děkuji