Re: Daň.zvýhodnění-VŠ
Děkuji, tak nějak jsem to předpokládala, protože k zápisu jde koncem září, ale oponují, že je přijata a je tedy studentem, ale škola vydává dnem zápisu ještě jedno potvrzení, tak mi to řekl sám zaměstnanec, tak tedy nevím, snad ještě něco zjistím. Může být přece přijata na více škol a až zápisem dostane konečné potvrzení.
Re: Daň.zvýhodnění-VŠ
To, že je přijatá, ještě neznamená, že je studentem. Studentem se stává až dnem zápisu. Ale zápisy bývají o prázdninách, v září málokdy. Každopádně se dá všechno pak vyrovnat v RZD, až jsou data jasná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
17. 7. 2013 8:52
Dobrý den, prosím o radu při uplatňování slevy na studující dítě.
1/ 22.4.13 neúspěšně ukonč.studia na VŠ-navaz.magist.studium - ukončení poskytování slevy
2/ předloženo potvrzení o novém nástupu na jinou VŠ-na navaz. magist.studium - akad.rok 2013/2014 s datem vystavení 15.7.13.
Jsem na pochybách od kdy poskytovat slevu od 7/2013 nebo až od září-či října - dle toho kdy studiu začne.
Moc děkuji za každou radu.