Re: Volání z FÚ-skryté číslo
Jojo, je to všude stejné. Mám řadu klientů z Prahy i mimo Prahu, takže mi ze skrytých čísel volají různé FÚ. Kdybych věděla, kdo volal, zavolala bych zpátky. Faktem je, že když na displeji vidím skryté číslo, mám chuť to nebrat, protože si pomyslím, kdo to zase otravuje a ještě anonymně. Pokud tohle čte někdo povolaný, prosím, zamyslete se nad tím a změňte to. Čísla FÚ snad jsou veřejná, tak proč by neměla být vidět, když nás berňáky volají?
I kdyby volající číslo bylo viditelné, nebude Vám to nejspíš k ničemu. Na číslo GSM brány se stejně nedovoláte, pouze slouží volajícímu k tomu, aby snížil svoje náklady na volání. Jediným přínosem bude, že budete znát instituci, která Vám volala.
Je to sice v dnešní době pozůstatek z minulosti, kdy náklady na volání z pevné linky na mobil byly vysoké, ale státní sféra není extrémně progresivní.
Mám jako kontakt na FÚ pevnou linku a e-mail.
Propána Krále, před tím než byly mobily nikdo z nás neviděl kdo nám volá a vždy jsme telefon zvedli, jsem podnikatel a nemusím všem zákazníkům které neznám sdělovat mé tel.číslo!!! Je mnoho podvoníků které by mi volali několikrát denně a otravovali....... Volání pod skrytým číslem mi nevadí a je jen na mém rozhodnutí, zdali hovor přijmu či nikoli!
Měli byste spíše diskutovat o panu Babišovi....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 7. 2013 9:12
Dobrý den, stává se Vám taky, že vám z finančního úřadu volají na mobil pod skrytým číslem? Pravidelně od nich se nám na mobilu při volání objeví „Skryté číslo“.. Kolikrát máme chuť to vypnout, že jsou to zase nějaké průzkumy a nabídky… Řekla bych, že z takové instituce by mělo být vidět telefonní číslo nebo ne? Jak je to u Vás?