Re: Sestavení výkazu cash flow
Přesný postup nějak naprosto využitelně vlastně není, jakože krok za krokem, kdy vám něco vyhodí program a strefte se.
vymezení je ve standardu 023 -
http://business.center.cz/business/finance/ucetnictvi/ceske-ucetni-standardy/podnikatele/023.aspx
zde jsou základní noty a dále je to o tom, jak umíte data zpracovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
23. 7. 2013 14:59
Dobrý den,
prosím Vás mohli byste mi poradit, jak mám z rozvahy a výkazu zisku a ztrát správně sestavit cash flow.
Na vašich stránkách jsem si již stáhnul excelový soubor na výpočet účetní závěrky, ale když jsem pomocí něho chtěl na zkoušku spočítat CF u firmy, která ho ve svých účetních závěrkách uvádí, tak mi někde vyšly úplně jiné hodnoty nebo v položkách, které vycházely ve vašem souboru nulové, vykazovala daná firma určité hodnoty??
Proto bych se Vás chtěl zeptat, jestli existuje nějaký přesný postup, ve kterém bych našel, jaké položky mám mezi sebou porovnat, abych získal tu či onu položku v cash flow výkazu?
Předem děkuji za odpověď.