Re: Zařazení do skupin prací-zaručená mz
>Dobrý den, mohli byste mi někdo poradit? Nějak se
>nemůžeme shodnout na zařazení prací našich zaměstnanců do
>skupin. Jsme výrobci plastových výrobků.
>a) obsluha stroje na výrobu výrobků (vkládání
>materiálu do stroje, drobný ořez výrobků a ukládání a balení
>do krabic a palet.
>b) údržbáři těchto strojů – seřizování strojů, výměna
>forem, údržba.
>c) vedoucí výroby – namátková kontrola výrobků,
>sestavování plánu výroby, určování pořadí výroby, konzultace
>s výrobním ředitelem o zakázkách, drobné seřizování
>strojů, atd.
>d) směnový mistr – má pod sebou zaměstnance obsluhy
>strojů, rozděluje je ke strojům, pracuje ve ztíženém
>prostředí, připravuje materiál, zajišťuje dostatek
>materiálu přes vedoucího skladu, vyhotovuje denní výkazy
>výroby jednotlivých zaměstnanců a počet vyrobených kusů,
>zmetků.
>e) vedoucí kvality – denně překontrolovává výrobky,
>přeměřuje, váží, sestavuje výkazy kontrolních měření,
>vystavuje certifikáty kvality.
Shodla bych se s navrhovaným zařazením, až na vedoucího výroby nebo mistra - viz. II.Příklady prací ve skupinách podle oborů - Admin.,ekonom.,provozní a správ.činnost - i 5.skupina , bod 12/ Řízení odborných prací na vymezeném technologickém výrobním nebo provozním úseku(mistr, dispečer).Váháte-li, zařaďte podle nejnáročnější činosti, kterou prac.provádí.
>Můžete mi prosím napsat do jakých skupin by jste
>zařadili? Máme takto: a) 1. skupina, b) 3. skupina, c) 4.
>skupina, d) 3.skupina, e) 4. skupina. Myslíte, že je to
>správně? Děkuji předem za vaše reakce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 7. 2013 9:17
Dobrý den, mohli byste mi někdo poradit? Nějak se nemůžeme shodnout na zařazení prací našich zaměstnanců do skupin. Jsme výrobci plastových výrobků.
a) obsluha stroje na výrobu výrobků (vkládání materiálu do stroje, drobný ořez výrobků a ukládání a balení do krabic a palet.
b) údržbáři těchto strojů – seřizování strojů, výměna forem, údržba.
c) vedoucí výroby – namátková kontrola výrobků, sestavování plánu výroby, určování pořadí výroby, konzultace s výrobním ředitelem o zakázkách, drobné seřizování strojů, atd.
d) směnový mistr – má pod sebou zaměstnance obsluhy strojů, rozděluje je ke strojům, pracuje ve ztíženém prostředí, připravuje materiál, zajišťuje dostatek materiálu přes vedoucího skladu, vyhotovuje denní výkazy výroby jednotlivých zaměstnanců a počet vyrobených kusů, zmetků.
e) vedoucí kvality – denně překontrolovává výrobky, přeměřuje, váží, sestavuje výkazy kontrolních měření, vystavuje certifikáty kvality.
Můžete mi prosím napsat do jakých skupin by jste zařadili? Máme takto: a) 1. skupina, b) 3. skupina, c) 4. skupina, d) 3.skupina, e) 4. skupina. Myslíte, že je to správně? Děkuji předem za vaše reakce.